APPETIZER

ΦΙΛΕΤΑ ΡΕΓΓΑΣ ΣΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ
7 ξαρμυρισμένα φιλέτα ρέγγας
1 κρεμμύδι
1 πράσο
1 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
χυμό από 2 λεμόνια
150 γρ. ζάχαρη
1 κ.γ. μπαχάρι
1 κ.γ. άσπρο πιπέρι σε κόκκους
2 δαφνόφυλλα

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Βράζουμε σε μία κατσαρόλα 150 ml νερό, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και τα μπαχαρικά.
Όταν είναι έτοιμο το αφήνουμε να κρυώσει.
Κόβουμε σε κομμάτια τα φιλέτα, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και κόβουμε το πράσο σε
ροδέλες.
Σε ένα δοχείο βάζουμε εναλλάξ κρεμμύδι, πράσο, ρέγγες και άνηθο σε στρώσεις.
Σουρώνουμε το ζωμό και περιχύνουμε τις ρέγγες.
Καλό είναι να σερβιριστεί την επόμενη μέρα για να τραβήξουν τα υλικά.
Share on Google Plus

About Unknown

Νοέμβρης! Ο μήνας γενεθλίων, κυρίως των Σκορπιών. Τους ξέρετε τώρα αυτούς τους τύπους. Εγωπαθείς, κυκλοθυμικοί, αυτοκαταστροφικοί αλλά κυρίως επίμονοι, δηλαδή πεισματάρηδες. Θέλουν να αποφασίζουν, να καθορίζουν, να καθοδηγούν. Κοινώς "ψώνια", και καθώς ο αρχηγός αυτών, η υπογράφουσα, δηλαδή ΕΓΩ! αποφάσισα να εκτεθώ δια της γραφής γιατί πολύ απλά θέλω να με διαβάζετε! Και υπογραμμίζω το θέλω γιατί ο Σκορπιός, καλοί μου φίλοι, όταν θέλει μπορεί! (έτσι νομίζει τουλάχιστον) και όπως καταλάβατε αυτό είναι και το μότο μου. Άλλα βιογραφικά στοιχεία νομίζω ότι είναι περιττά. Έτσι λοιπόν σας καλωσορίζω και εύχομαι τα θέματα που θα αναρτηθούν να είναι του ενδιαφέροντος σας. Ελπίζω η σχέση μας να είναι διαδραστική και άμεση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας περιμένω στην παρέα μας! Λία Ιωαννίδου.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου