ΥΛΙΚΑ
4 φέτες καπνιστός σολομός
1/2 κ.σ. μουστάρδα
1/2 κ.σ.μέλι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 ματσάκι άνηθο
2 φύλλα σαλάτας iceberg
1/2 καρότο
1/2 κ.σ. χυμός λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε τις φέτες σολομού. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ
τη μουστάρδα με το μέλι και λίγο πιπέρι.
Ψιλοκόβουμε και τον άνηθο, τον ανακατεύουμε με το μείγμα της μουστάρδας
και αλείφουμε τις φέτες του σολομού.
Κόβουμε τα φύλλα του iceberg στο μέγεθος του σολομού ,τα απλώνουμε
επάνω στην κάθε φέτα και τυλίγουμε σε ρολλάκια.
Κόβουμε το καρότο σε φλούδες και το προσθέτουμε στο πιάτο.
Ραντίζουμε με χυμό λεμονιού.
WE NEED
4 slices smoked salmon
1/2 tablespoon mustard
1/2 tablespoon honey
freshly ground pepper
1/2 bunch dill
2 leaves iceberg salad
1/2 carrot
1/2 tablespoon lemon juice
HOW TO MAKE IT
We apply the salmon slices. Mix in a bowl mustard, with honey and little pepper.
Finely chopped the dill, mix with mustard apply over every slice.
Cut iceberg leaves at the size of salmon slices, put them over and rolled.
Cut the carrot in peel and add in the plate with salmon.
Drizzle with lemon juice.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου