ΥΛΙΚΑ
4-5 φρέσκα πράσινα κρεμμυδάκια
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
2 μεγάλες πιπεριές κομμένες σε κυβάκια
1 καυτερή πιπεριά
1 1/2 φλυτζάνι ρύζι
450 γρ. τυρί φέτα κομμένη σε κυβάκια
1 1/2 φλυτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
4 1/2 φλυτζάνι φρέσκο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρετε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές στο λάδι. Προσθέτουμε και την καυτερή πιπεριά.
Κατεβάστε απο τη φωτιά και σε μια γαβάθα ανακατέψτε το κρεμμύδι και τις πιπεριές με
το ρύζι, το τυρί φέτα και τον άνηθο. Αδειάστε το μείγμα σε πιρέξ και βάλτε το στο φούρνο.
Προσθέστε το γάλα στο ρύζι και ανακατέψτε προσεκτικά.
Ψήστε για 45' μέχρι να απορροφηθεί το γάλα
WE NEED
4-5 fresh green onions
4-5 tablespoons olive oil
2 big bell peppers ( cut into pieces )
1 hot chili pepper
1 1/2 cup rice
450 gr Feta cheese cut into cubes
1 1/2 cup chopped dill
4 1/2 cup fresh milk
HOW TO MAKE IT
Saute the onions and the peppers into the oil.Add and the chili pepper.
We take them of the heat and we mix in a bowl the onion and the peppers
with the rice, feta and dill. Apply the mixture into a pirex and put it in the oven.
Add milk into the rice and mix carrefully.
Bake for 45' until absorbed milk.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου