ΥΛΙΚΑ
250 γρ. άσπρα φασόλια
αλάτι
1 ματσάκι φρέσα κρεμμυδάκια
50 γρ. μαρούλι
12 μαύρες ελιές
χυμός ενός λεμονιού
100 ml ελαιόλαδο
μαύρο πιπέρι
3 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα φασόλια και κρατάμε 1 ποτήρι από το νερό που έβρασαν.
Κόβουμε τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες .
Χονδροκόβουμε το μαρούλι.
Τα ρίχνουμε όλα μέσα σε ένα μπολ μαζί με τις ελιές.
Για το ντρέσινγκ ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το λάδι, 5-6 κ.σ.ζωμό
από τα φασόλια, αλάτι, πιπέρι και το μαϊντανό.
Περιχύνουμε στη σαλάτα.
WE NEED
250 gr white beans
salt
1 bunch fresh green onions
50 gr lettuce
12 black olives
juice from 1 lemon
100 ml olive oil
black pepper
3 tablespoons chopped parsley
HOW TO MAKE IT
We boil the beans and keep 1 glass from boiled water.
Cut the onions into rings.
Cut lettuce into large pieces.
We put everything in a bowl and the olives.
For the dressing we mix lemon juice, olive oil, 5-6 tablepoons
from the water we keep, salt, pepper and the parsley.
Poor the dressing over he salad.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου