ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
Βράζουμε τα ζυμαρικά, στην προκειμένη συνταγή τις βίδες tricolore.
Τα απλώνουμε στο pirex και τα ανακατεύουμε με ένα κομματάκι βούτυρο.
Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες, ρίχνουμε ξερή αναρή, φρεσκοτριμμένο
πιπέρι και ρίγανη.
Τελειώνοντας ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια
του φαγητού με φέτες κασέρι Gouda.
Το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
στους 180ο C για 30'.
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε στο φούρνο για 10'.
Βράζουμε τα ζυμαρικά, στην προκειμένη συνταγή τις βίδες tricolore.
Τα απλώνουμε στο pirex και τα ανακατεύουμε με ένα κομματάκι βούτυρο.
Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες, ρίχνουμε ξερή αναρή, φρεσκοτριμμένο
πιπέρι και ρίγανη.
Τελειώνοντας ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια
του φαγητού με φέτες κασέρι Gouda.
Το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
στους 180ο C για 30'.
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε στο φούρνο για 10'.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου