Παρασκευή σήμερα, σκέφτηκα να φάμε κάτι γλυκό με τον καφέ μας.
Έτσι για να δώσουμε συμβολισμό στη μέρα!!!
WE NEED
300 gr mashed roquefort
200 gr almond powder
200 gr flour
160 gr sunflower oil
260 gr castor sugar
1 teaspoon baking powder
4 pears cut into pieces
HOW TO MAKE IT
We mix very well mashed roquefor with castor sugar.
Add sunflower oil, almond powder, flour and baking powder.
At the and we put the pear pieces and mix slightly.
Put the mixture into a baking form.
Preheat the oven at 180oC for 10'.
Bake at 180oC for 55'.
Νοέμβρης! Ο μήνας γενεθλίων, κυρίως των Σκορπιών. Τους ξέρετε τώρα αυτούς τους τύπους. Εγωπαθείς, κυκλοθυμικοί, αυτοκαταστροφικοί αλλά κυρίως επίμονοι, δηλαδή πεισματάρηδες. Θέλουν να αποφασίζουν, να καθορίζουν, να καθοδηγούν. Κοινώς "ψώνια", και καθώς ο αρχηγός αυτών, η υπογράφουσα, δηλαδή ΕΓΩ! αποφάσισα να εκτεθώ δια της γραφής γιατί πολύ απλά θέλω να με διαβάζετε! Και υπογραμμίζω το θέλω γιατί ο Σκορπιός, καλοί μου φίλοι, όταν θέλει μπορεί! (έτσι νομίζει τουλάχιστον) και όπως καταλάβατε αυτό είναι και το μότο μου. Άλλα βιογραφικά στοιχεία νομίζω ότι είναι περιττά. Έτσι λοιπόν σας καλωσορίζω και εύχομαι τα θέματα που θα αναρτηθούν να είναι του ενδιαφέροντος σας. Ελπίζω η σχέση μας να είναι διαδραστική και άμεση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας περιμένω στην παρέα μας! Λία Ιωαννίδου.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου