ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
1 ποτήρι φασόλια άσπρα μέτρια περίπου 250 γρ.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα βράσουμε καλά.
Χρησιμοποιώ πήλινη κατσαρόλα γιατί νομίζω ότι γίνονται πιο ωραία, φυσικά
γίνονται πολύ καλά και σε ένα πιρέξ.
Ρίχνουμε τα βρασμένα φασόλια, 4 λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες, 200 γρ. ντομάτα,
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μαϊντανό, ελαιόλαδο, 1 ποτήρι νερό.
Το κλείνουμε με το καπάκι ή αν είναι πιρέξ με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε
στους 200ο C για περίπου 1 ώρα.
Σερβίρουμε με φρέσκο γιαούρτι.
1 ποτήρι φασόλια άσπρα μέτρια περίπου 250 γρ.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα βράσουμε καλά.
Χρησιμοποιώ πήλινη κατσαρόλα γιατί νομίζω ότι γίνονται πιο ωραία, φυσικά
γίνονται πολύ καλά και σε ένα πιρέξ.
Ρίχνουμε τα βρασμένα φασόλια, 4 λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες, 200 γρ. ντομάτα,
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μαϊντανό, ελαιόλαδο, 1 ποτήρι νερό.
Το κλείνουμε με το καπάκι ή αν είναι πιρέξ με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε
στους 200ο C για περίπου 1 ώρα.
Σερβίρουμε με φρέσκο γιαούρτι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου