BEANS & SAUSAGE IN THE OVEN WITH FRESH GREEK YOGURT

ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

1 ποτήρι φασόλια άσπρα μέτρια περίπου 250 γρ.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα βράσουμε καλά.

Χρησιμοποιώ πήλινη κατσαρόλα γιατί νομίζω ότι γίνονται πιο ωραία, φυσικά
γίνονται πολύ καλά και σε ένα πιρέξ.

Ρίχνουμε τα βρασμένα φασόλια, 4 λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες, 200 γρ. ντομάτα,
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μαϊντανό, ελαιόλαδο, 1 ποτήρι νερό.
Το κλείνουμε με το καπάκι ή αν είναι πιρέξ με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε
στους 200ο C για περίπου 1 ώρα.

Σερβίρουμε με φρέσκο γιαούρτι.

Share on Google Plus

About Unknown

Νοέμβρης! Ο μήνας γενεθλίων, κυρίως των Σκορπιών. Τους ξέρετε τώρα αυτούς τους τύπους. Εγωπαθείς, κυκλοθυμικοί, αυτοκαταστροφικοί αλλά κυρίως επίμονοι, δηλαδή πεισματάρηδες. Θέλουν να αποφασίζουν, να καθορίζουν, να καθοδηγούν. Κοινώς "ψώνια", και καθώς ο αρχηγός αυτών, η υπογράφουσα, δηλαδή ΕΓΩ! αποφάσισα να εκτεθώ δια της γραφής γιατί πολύ απλά θέλω να με διαβάζετε! Και υπογραμμίζω το θέλω γιατί ο Σκορπιός, καλοί μου φίλοι, όταν θέλει μπορεί! (έτσι νομίζει τουλάχιστον) και όπως καταλάβατε αυτό είναι και το μότο μου. Άλλα βιογραφικά στοιχεία νομίζω ότι είναι περιττά. Έτσι λοιπόν σας καλωσορίζω και εύχομαι τα θέματα που θα αναρτηθούν να είναι του ενδιαφέροντος σας. Ελπίζω η σχέση μας να είναι διαδραστική και άμεση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας περιμένω στην παρέα μας! Λία Ιωαννίδου.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου