ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη :
250 γρ. μαργαρίνη
1 μικρό ποτήρι του κρασιού σπορέλαιο
1 μικρό ποτήρι του κρασιού γάλα
7 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει

ΥΛΙΚΑ
Για τη γέμιση :
3 φλιτζάνια του τσαγιού ανθότυρο
2 φλυτζάνια του τσαγιού μέλι
1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη
6 αυγά
2 κ.σ κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε μαργαρίνη (λιωμένη), το γάλα , το λάδι
και το αλεύρι. Τα δουλεύουμε όλα μαζί ώστε να γίνουν μια ομοιόμορφη
ζύμη.
Σε ένα άλλο σκεύος λιώνουμε το ανθότυρο και προσθέτουμε το μέλι,
την άχνη, τα αυγά και την κανέλα. Τα ανακατεύουμε καλά.
Ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε σε στογγυλά κομμάτια βαζοντας
1 κουταλιά της σούπας από τη γέμιση. Σηκώνουμε την ζύμη περιμετρικά
και προς τα μέσα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο και ψήνουμε στους 180ο C για 40'.
 
Share on Google Plus

About Unknown

Νοέμβρης! Ο μήνας γενεθλίων, κυρίως των Σκορπιών. Τους ξέρετε τώρα αυτούς τους τύπους. Εγωπαθείς, κυκλοθυμικοί, αυτοκαταστροφικοί αλλά κυρίως επίμονοι, δηλαδή πεισματάρηδες. Θέλουν να αποφασίζουν, να καθορίζουν, να καθοδηγούν. Κοινώς "ψώνια", και καθώς ο αρχηγός αυτών, η υπογράφουσα, δηλαδή ΕΓΩ! αποφάσισα να εκτεθώ δια της γραφής γιατί πολύ απλά θέλω να με διαβάζετε! Και υπογραμμίζω το θέλω γιατί ο Σκορπιός, καλοί μου φίλοι, όταν θέλει μπορεί! (έτσι νομίζει τουλάχιστον) και όπως καταλάβατε αυτό είναι και το μότο μου. Άλλα βιογραφικά στοιχεία νομίζω ότι είναι περιττά. Έτσι λοιπόν σας καλωσορίζω και εύχομαι τα θέματα που θα αναρτηθούν να είναι του ενδιαφέροντος σας. Ελπίζω η σχέση μας να είναι διαδραστική και άμεση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας περιμένω στην παρέα μας! Λία Ιωαννίδου.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου