ΚΕΙΚ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

ΥΛΙΚΑ
450 γρ. βούτυρο
500 γρ. ζάχαρη
7 αυγά
250 γρ. αλεύρι
500 γρ. αμύγδαλο τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε το αμύγδαλο.
Συνεχίζουμε ρίχνοντας τα αυγά και χτυπάμε για λίγη ώρα. Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι.
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες (όσο μένει στο ψυγείο τόσο καλύτερα
δένει).
Προθερμαίνουμε το φούρνο και ψήνουμε στους 180ο C για μισή ώρα και στη συνέχεια στους
160ο C για άλλη μισή, ανάλογα πάντα με το φούρνο μας.

Share on Google Plus

About Unknown

Νοέμβρης! Ο μήνας γενεθλίων, κυρίως των Σκορπιών. Τους ξέρετε τώρα αυτούς τους τύπους. Εγωπαθείς, κυκλοθυμικοί, αυτοκαταστροφικοί αλλά κυρίως επίμονοι, δηλαδή πεισματάρηδες. Θέλουν να αποφασίζουν, να καθορίζουν, να καθοδηγούν. Κοινώς "ψώνια", και καθώς ο αρχηγός αυτών, η υπογράφουσα, δηλαδή ΕΓΩ! αποφάσισα να εκτεθώ δια της γραφής γιατί πολύ απλά θέλω να με διαβάζετε! Και υπογραμμίζω το θέλω γιατί ο Σκορπιός, καλοί μου φίλοι, όταν θέλει μπορεί! (έτσι νομίζει τουλάχιστον) και όπως καταλάβατε αυτό είναι και το μότο μου. Άλλα βιογραφικά στοιχεία νομίζω ότι είναι περιττά. Έτσι λοιπόν σας καλωσορίζω και εύχομαι τα θέματα που θα αναρτηθούν να είναι του ενδιαφέροντος σας. Ελπίζω η σχέση μας να είναι διαδραστική και άμεση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας περιμένω στην παρέα μας! Λία Ιωαννίδου.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου