ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ - SHRIMPS WITH GARLIC


ΥΛΙΚΑ
5 σκελίδες σκόρδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
24 μεγάλες καθαρισμένες γαρίδες
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 αποξηραμένη κόκκινη πιπεριά τσίλι
100 ml ζωμός λαχανικών

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το σκόρδο.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις γαρίδες.
Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο, το μαϊντανό,
και την πιπεριά που την έχουμε θρυμματίσει, για 2'.
Προσθέτουμε τις γαρίδες και το ζωμό.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C για 10'.
Ψήνουμε για 15'.
Σερβίρουμε τις γαρίδες με το ζωμό.

WE NEED
2 cloves of garlic
1/2 bunch parsley
24 peeled shrimps
3 tablespoons olive oil
1 dry red hot chili pepper
100 ml vegetable stock

HOW TO MAKE IT
Finely chop the parsley and garlic.
Wash and peel the shrimps.
Warm the oil and saute into it the garlic, parsley and breaked into pieces
chili pepper for 2'.
Add the shrimps and vegetable stock.
Preheat the oven at 200o C for 10'.
Bake for 15'.
Serve the shrimps with vegetable stock.


Share on Google Plus

About Unknown

Νοέμβρης! Ο μήνας γενεθλίων, κυρίως των Σκορπιών. Τους ξέρετε τώρα αυτούς τους τύπους. Εγωπαθείς, κυκλοθυμικοί, αυτοκαταστροφικοί αλλά κυρίως επίμονοι, δηλαδή πεισματάρηδες. Θέλουν να αποφασίζουν, να καθορίζουν, να καθοδηγούν. Κοινώς "ψώνια", και καθώς ο αρχηγός αυτών, η υπογράφουσα, δηλαδή ΕΓΩ! αποφάσισα να εκτεθώ δια της γραφής γιατί πολύ απλά θέλω να με διαβάζετε! Και υπογραμμίζω το θέλω γιατί ο Σκορπιός, καλοί μου φίλοι, όταν θέλει μπορεί! (έτσι νομίζει τουλάχιστον) και όπως καταλάβατε αυτό είναι και το μότο μου. Άλλα βιογραφικά στοιχεία νομίζω ότι είναι περιττά. Έτσι λοιπόν σας καλωσορίζω και εύχομαι τα θέματα που θα αναρτηθούν να είναι του ενδιαφέροντος σας. Ελπίζω η σχέση μας να είναι διαδραστική και άμεση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας περιμένω στην παρέα μας! Λία Ιωαννίδου.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου