ΥΛΙΚΑ
5 σκελίδες σκόρδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
24 μεγάλες καθαρισμένες γαρίδες
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 αποξηραμένη κόκκινη πιπεριά τσίλι
100 ml ζωμός λαχανικών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το σκόρδο.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις γαρίδες.
Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο, το μαϊντανό,
και την πιπεριά που την έχουμε θρυμματίσει, για 2'.
Προσθέτουμε τις γαρίδες και το ζωμό.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C για 10'.
Ψήνουμε για 15'.
Σερβίρουμε τις γαρίδες με το ζωμό.
WE NEED
2 cloves of garlic
1/2 bunch parsley
24 peeled shrimps
3 tablespoons olive oil
1 dry red hot chili pepper
100 ml vegetable stock
HOW TO MAKE IT
Finely chop the parsley and garlic.
Wash and peel the shrimps.
Warm the oil and saute into it the garlic, parsley and breaked into pieces
chili pepper for 2'.
Add the shrimps and vegetable stock.
Preheat the oven at 200o C for 10'.
Bake for 15'.
Serve the shrimps with vegetable stock.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου