WE NEED
500 gr spaghetti ( boiled for 7')
FOR THE SAUCE
1 onion
1 garlic clove
75 gr bacon
1/2 sprigs of celery
1 carrot
2 tablespoon olive oil
400 gr minced mix meat
100 ml red wine
salt
pepper
100 ml milk
1 teaspoon minced oregano
400 gr tomato paste
1 tablespoon sugar
50 gr freshly grated parmesan
HOW TO MAKE IT
Peel and finely chop the garlic and the onion.
Cut bacon into cubes.
Cut carrot and celery into cubes.
Put olive oil in a pan and saute bacon.
Add first the vegetables and after the minced meat.
Saute the ingredients stirring continuously.
Pour in the wine and let the sauce simmer.
Season with salt and pepper.
Add milk and let the sauce thickens.
Add the oregano, tomato paste and sugar.
Cook over low heat for almost 30'.
Put parmesan cheese and serve.
Νοέμβρης! Ο μήνας γενεθλίων, κυρίως των Σκορπιών. Τους ξέρετε τώρα αυτούς τους τύπους. Εγωπαθείς, κυκλοθυμικοί, αυτοκαταστροφικοί αλλά κυρίως επίμονοι, δηλαδή πεισματάρηδες. Θέλουν να αποφασίζουν, να καθορίζουν, να καθοδηγούν. Κοινώς "ψώνια", και καθώς ο αρχηγός αυτών, η υπογράφουσα, δηλαδή ΕΓΩ! αποφάσισα να εκτεθώ δια της γραφής γιατί πολύ απλά θέλω να με διαβάζετε! Και υπογραμμίζω το θέλω γιατί ο Σκορπιός, καλοί μου φίλοι, όταν θέλει μπορεί! (έτσι νομίζει τουλάχιστον) και όπως καταλάβατε αυτό είναι και το μότο μου. Άλλα βιογραφικά στοιχεία νομίζω ότι είναι περιττά. Έτσι λοιπόν σας καλωσορίζω και εύχομαι τα θέματα που θα αναρτηθούν να είναι του ενδιαφέροντος σας. Ελπίζω η σχέση μας να είναι διαδραστική και άμεση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας περιμένω στην παρέα μας! Λία Ιωαννίδου.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου