MARINATED VEGETABLES

WE NEED
500 gr small eggplants
500 gr white mushrooms
125 ml olive oil
6 garlic clove
75 ml dry white wine
Juice from 1 lemon
1/2 bunch thyme
salt
pepper
2 tablespoons chopped parsley

HOW TO MAKE IT
Wash and dry the eggplants and cut into rings.
Cut mushrooms in the midle.
Put 3 tablespoons olive oil in a pan and saute' the mushrooms.
Peel and mince 2 garlic clove, wine, lemon juice and keeping
saute'.
Put thyme in the pan, add salt and pepper.
Take the pan from the heat and let for 2 hours.
Coat a form with 3 tablespoons olive oil and put eggplant rings in.
Peel and mince 4 garlic clove and put it over the eggplants.
Drizzle with 5 tablespoons olive oil.
Add salt & pepper.
Preheat the oven at 200o C.
Bake at 180o C for 35'.
We put parslay for garnish before serve.




Share on Google Plus

About Unknown

Νοέμβρης! Ο μήνας γενεθλίων, κυρίως των Σκορπιών. Τους ξέρετε τώρα αυτούς τους τύπους. Εγωπαθείς, κυκλοθυμικοί, αυτοκαταστροφικοί αλλά κυρίως επίμονοι, δηλαδή πεισματάρηδες. Θέλουν να αποφασίζουν, να καθορίζουν, να καθοδηγούν. Κοινώς "ψώνια", και καθώς ο αρχηγός αυτών, η υπογράφουσα, δηλαδή ΕΓΩ! αποφάσισα να εκτεθώ δια της γραφής γιατί πολύ απλά θέλω να με διαβάζετε! Και υπογραμμίζω το θέλω γιατί ο Σκορπιός, καλοί μου φίλοι, όταν θέλει μπορεί! (έτσι νομίζει τουλάχιστον) και όπως καταλάβατε αυτό είναι και το μότο μου. Άλλα βιογραφικά στοιχεία νομίζω ότι είναι περιττά. Έτσι λοιπόν σας καλωσορίζω και εύχομαι τα θέματα που θα αναρτηθούν να είναι του ενδιαφέροντος σας. Ελπίζω η σχέση μας να είναι διαδραστική και άμεση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας περιμένω στην παρέα μας! Λία Ιωαννίδου.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου