ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΩΜΕ - EAT TODAY - COMER HOY


FUSILLI

500gr pasta
240gr tomato paste
50gr fresh butter
300ml sour cream
200gr feta cheese
4 slices Edam cheese
2 eggs
salt
pepper
oregano
fresh parsley

HOW TO MAKE IT

We boil pasta for 8'.
We melt the butter in a pan + tomato paste + salt, pepper, oregano and cook for 3'.
We mix pasta with tomato sauce and apply to the pyrex.
We cut the feta cheese into pieces and with parsley we put them over the pasta.
After we heat the eggs and pour them over.
At the end we pour the sour cream over the pasta.
We cover with Edam cheese slices.

Preheat the oven at 200oC for 10'
Bake for 20'





Share on Google Plus

About Unknown

Νοέμβρης! Ο μήνας γενεθλίων, κυρίως των Σκορπιών. Τους ξέρετε τώρα αυτούς τους τύπους. Εγωπαθείς, κυκλοθυμικοί, αυτοκαταστροφικοί αλλά κυρίως επίμονοι, δηλαδή πεισματάρηδες. Θέλουν να αποφασίζουν, να καθορίζουν, να καθοδηγούν. Κοινώς "ψώνια", και καθώς ο αρχηγός αυτών, η υπογράφουσα, δηλαδή ΕΓΩ! αποφάσισα να εκτεθώ δια της γραφής γιατί πολύ απλά θέλω να με διαβάζετε! Και υπογραμμίζω το θέλω γιατί ο Σκορπιός, καλοί μου φίλοι, όταν θέλει μπορεί! (έτσι νομίζει τουλάχιστον) και όπως καταλάβατε αυτό είναι και το μότο μου. Άλλα βιογραφικά στοιχεία νομίζω ότι είναι περιττά. Έτσι λοιπόν σας καλωσορίζω και εύχομαι τα θέματα που θα αναρτηθούν να είναι του ενδιαφέροντος σας. Ελπίζω η σχέση μας να είναι διαδραστική και άμεση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας περιμένω στην παρέα μας! Λία Ιωαννίδου.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου