ΥΛΙΚΑ
500 γρ. πράσινα σπαράγγια
16 φέτες προσούτο
1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
1/2 φλυτζάνι τριμμένη γραβιέρα
2 κ.σ. σάλτσα πέστο
1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα σπαράγγια σε αλατισμένο νερό για 3'-4' σε χαμηλή φωτιά.
Τα βάζουμε αμέσως σε παγωμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
Ανακατεύουμε την παρμεζάνα με τη γραβιέρα και κρατάμε 2 κουταλιές για αργότερα.
Απλώνουμε 2 φέτες προσούτο, πασπαλίζουμε με το μείγμα τυριών και βάζουμε 2-3
σπαράγγια.
Τα τυλίγουμε με το προσούτο και τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
Ρίχνουμε πάνω από τα ρολά των σπαραγγιών το πέστο και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος.
Πασπαλίζουμε με τα τυριά που κρατήσαμε.
Προθερμένουμε το φούρνο στους 200ο C για 10'
Ψήνουμε για 12' και σερβίρουμε
WE NEED
500 gr green asparagus
16 slices prosciutto
1/2 cup grated parmesan
1/2 cup grated gruyere
2 tablespoons pesto sauce
1/2 cup sour cream
freshly ground pepper
HOW TO MAKE IT
Boil asparagus in a salted water for 3'-4' at a low heat.
We put it immediately into icy water and drain.
Mix parmesan with gruyere and keep 2 tablespoons for the end.
Apply 2 prosciutto slices, sprinkle with cheese mix and put 2-3 asparagus over.
Wrap with prosciutto and put it in a pirex.
Put over the asparagus rolls, pesto sauce and pour the sour milk.
Sprinkle with 2 tablespoons cheese mix we kept .
Preheat the oven at 200o C for 10'.
Bake for 12' and serve.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου