OCTOPUS RED SAUCE WITH ORZO & GREEN SALAD

ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ & ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ
500γρ. χταπόδι
2 ντομάτες τριμμένες (στον τρίφτη ή στο multi)
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 ξερά φύλλα δάφνης
Αλάτι
Πιπέρι
Μπαχάρι
Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έχουμε έτοιμο βρασμένο το χταπόδι και το κόβουμε σε κομμάτια.
Βάζουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
Ρίχνουμε τη ντομάτα, τη δάφνη, το αλάτι, το πιπέρι, το μπαχάρι, τα κομμάτια του χταποδιού,
λίγο νερό και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για περίπου 1/2 ώρα.

Share on Google Plus

About Unknown

Νοέμβρης! Ο μήνας γενεθλίων, κυρίως των Σκορπιών. Τους ξέρετε τώρα αυτούς τους τύπους. Εγωπαθείς, κυκλοθυμικοί, αυτοκαταστροφικοί αλλά κυρίως επίμονοι, δηλαδή πεισματάρηδες. Θέλουν να αποφασίζουν, να καθορίζουν, να καθοδηγούν. Κοινώς "ψώνια", και καθώς ο αρχηγός αυτών, η υπογράφουσα, δηλαδή ΕΓΩ! αποφάσισα να εκτεθώ δια της γραφής γιατί πολύ απλά θέλω να με διαβάζετε! Και υπογραμμίζω το θέλω γιατί ο Σκορπιός, καλοί μου φίλοι, όταν θέλει μπορεί! (έτσι νομίζει τουλάχιστον) και όπως καταλάβατε αυτό είναι και το μότο μου. Άλλα βιογραφικά στοιχεία νομίζω ότι είναι περιττά. Έτσι λοιπόν σας καλωσορίζω και εύχομαι τα θέματα που θα αναρτηθούν να είναι του ενδιαφέροντος σας. Ελπίζω η σχέση μας να είναι διαδραστική και άμεση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας περιμένω στην παρέα μας! Λία Ιωαννίδου.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου