STUFFED CALAMARI ON CORN CREAM


ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ
1 κιλό καλαμαράκια μικρά
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Φρέσκο κρεμμυδάκι
1/2 φλυτζάνι ρύζι καρολίνα
1,5 ποτήρι νερό
Αλάτι
 Πιπέρι
Άνηθο
1 φλιτζάνι τριμμένες ντομάτες
Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα καλαμαράκια.
Ξεχωρίζουμε τα πλοκάμια και τα ψιλοκόβουμε.
Βάζουμε στην κατσαρόλα λίγο λάδι και προσθέτουμε τα κρεμμύδια να σωταριστούν.
Μετά από λίγο προσθέτουμε και τα πλοκάμια, συνεχίζοντας για 2'.
Προσθέτουμε το ρύζι και αφού το ανακατέψουμε λίγο , προσθέτουμε και το νερό,
το αλάτι , το πιπέρι και τον άνηθο.
Πριν να "πιεί" τελείως τα υγρά το κλείνουμε.
Γεμίζουμε τα καλαμαράκια και τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.
Τα στρώνουμε σε ένα πιρέξ και ρίχνουμε από πάνω τη ντομάτα και λίγο ελαιόλαδο.
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20'.
Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 15'.



Share on Google Plus

About Unknown

Νοέμβρης! Ο μήνας γενεθλίων, κυρίως των Σκορπιών. Τους ξέρετε τώρα αυτούς τους τύπους. Εγωπαθείς, κυκλοθυμικοί, αυτοκαταστροφικοί αλλά κυρίως επίμονοι, δηλαδή πεισματάρηδες. Θέλουν να αποφασίζουν, να καθορίζουν, να καθοδηγούν. Κοινώς "ψώνια", και καθώς ο αρχηγός αυτών, η υπογράφουσα, δηλαδή ΕΓΩ! αποφάσισα να εκτεθώ δια της γραφής γιατί πολύ απλά θέλω να με διαβάζετε! Και υπογραμμίζω το θέλω γιατί ο Σκορπιός, καλοί μου φίλοι, όταν θέλει μπορεί! (έτσι νομίζει τουλάχιστον) και όπως καταλάβατε αυτό είναι και το μότο μου. Άλλα βιογραφικά στοιχεία νομίζω ότι είναι περιττά. Έτσι λοιπόν σας καλωσορίζω και εύχομαι τα θέματα που θα αναρτηθούν να είναι του ενδιαφέροντος σας. Ελπίζω η σχέση μας να είναι διαδραστική και άμεση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας περιμένω στην παρέα μας! Λία Ιωαννίδου.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου