ΡΥΖΙ (ΠΙΛΑΦΙ) ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ

ΥΛΙΚΑ
2 ποτήρια ρύζι μακρύκοκκο
4 ποτήρια νερό
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1,5 κγ. κουρκουμά
Αλάτι
Ελαιόλαδο

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και τον κουρκουμά και τα σοτάρουμε για λίγο.
Προσθέτουμε το νερό και το αλάτι, αφήνουμε να πάρει μια βράση,
χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει έως ότου απορροφήσει
όλο το νερό.
Share on Google Plus

About Unknown

Νοέμβρης! Ο μήνας γενεθλίων, κυρίως των Σκορπιών. Τους ξέρετε τώρα αυτούς τους τύπους. Εγωπαθείς, κυκλοθυμικοί, αυτοκαταστροφικοί αλλά κυρίως επίμονοι, δηλαδή πεισματάρηδες. Θέλουν να αποφασίζουν, να καθορίζουν, να καθοδηγούν. Κοινώς "ψώνια", και καθώς ο αρχηγός αυτών, η υπογράφουσα, δηλαδή ΕΓΩ! αποφάσισα να εκτεθώ δια της γραφής γιατί πολύ απλά θέλω να με διαβάζετε! Και υπογραμμίζω το θέλω γιατί ο Σκορπιός, καλοί μου φίλοι, όταν θέλει μπορεί! (έτσι νομίζει τουλάχιστον) και όπως καταλάβατε αυτό είναι και το μότο μου. Άλλα βιογραφικά στοιχεία νομίζω ότι είναι περιττά. Έτσι λοιπόν σας καλωσορίζω και εύχομαι τα θέματα που θα αναρτηθούν να είναι του ενδιαφέροντος σας. Ελπίζω η σχέση μας να είναι διαδραστική και άμεση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας περιμένω στην παρέα μας! Λία Ιωαννίδου.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου