ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Από τα εύκολα πιάτα γιατί οι γαρίδες χρειάζονται ελάχιστο χρόνο για να μαγειρευτούν.
Για να τη φτιάξουμε λοιπόν ετοιμάζουμε την πάστα με το γνωστό τρόπο και συνεχίζουμε
με τις γαρίδες, από τις οποίες έχουμε καθαρίσει και πλύνει.
Εμένα τα κεφάλια μου αρέσει να τα αφήνω, εννοείται ότι όποιος θέλει τα αφαιρεί.
Οπότε χρειαζόμαστε:
1 κιλό γαρίδες
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσινη & 1 κόκκινη πιπεριά
3 μεσαίες ντομάτες στον τρίφτη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Βάζουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι, μετά από
λίγο προσθέτουμε και τις πιπεριές που τις έχουμε κόψει σε κυβάκια.
Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγο ακόμη και προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες,
το αλάτι και το πιπέρι.
Αφήνουμε τη σάλτσα να μαγειρευτεί και προσθέτουμε στο τέλος τις γαρίδες για 7'.
Φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός επίσεις θα μπορούσε να προστεθεί στη σάλτσα,
αλλά και ως γαρνιτούρα στο πιάτο την ώρα που σερβίρουμε.


Share on Google Plus

About Unknown

Νοέμβρης! Ο μήνας γενεθλίων, κυρίως των Σκορπιών. Τους ξέρετε τώρα αυτούς τους τύπους. Εγωπαθείς, κυκλοθυμικοί, αυτοκαταστροφικοί αλλά κυρίως επίμονοι, δηλαδή πεισματάρηδες. Θέλουν να αποφασίζουν, να καθορίζουν, να καθοδηγούν. Κοινώς "ψώνια", και καθώς ο αρχηγός αυτών, η υπογράφουσα, δηλαδή ΕΓΩ! αποφάσισα να εκτεθώ δια της γραφής γιατί πολύ απλά θέλω να με διαβάζετε! Και υπογραμμίζω το θέλω γιατί ο Σκορπιός, καλοί μου φίλοι, όταν θέλει μπορεί! (έτσι νομίζει τουλάχιστον) και όπως καταλάβατε αυτό είναι και το μότο μου. Άλλα βιογραφικά στοιχεία νομίζω ότι είναι περιττά. Έτσι λοιπόν σας καλωσορίζω και εύχομαι τα θέματα που θα αναρτηθούν να είναι του ενδιαφέροντος σας. Ελπίζω η σχέση μας να είναι διαδραστική και άμεση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας περιμένω στην παρέα μας! Λία Ιωαννίδου.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου